Frittata van geroosterde groente

Ingrediënten

1 aubergine
1 courgette
2 rode paprika’s
1 ui
3 eetlepels olijfolie
6 eieren
100 g magere kwark
zout, peper
½ ongesneden boerenvolkorenbrood
quichevorm, ingevet

Bereidingswijze

– Oven voorverwarmen op 220° C.
– Aubergine en courgette schoonmaken en in stukken snijden.
– Paprika’s schoonmaken en in 8 parten snijden.
– Ui pellen en in 8 parten snijden.
– Groente op bakblik mengen en besprenkelen met olijfolie.
– Groente in oven in 20 minuten roosteren. Af en toe omscheppen.
– Intussen eieren loskloppen met kwark, weinig zout en peper.
– Geroosterde groente in quichevorm scheppen.
– Eimengsel erover verdelen.
– Oven terugschakelen naar 200° C. en Frittata in midden van oven in ongeveer 20 minuten gaar bakken.
Lekker met volkorenbrood en eventueel een salade