Lamshaasjes in honingtijmsaus

Ingrediënten

Aantal personen: 4

·         8 kleine lamshaasjes

·         1 eetlepel honing

·         sap van 1 sinaasappel

·         eetlepel verse tijmblaadjes

·         zout en peper

·         25 gram roomboter

·         2 eetlepels vloeibare margarine

Bereidingswijze

–      Snij 25 gram boter in kleine klontjes en leg ze in de vriezer.

–      Verhit de vloeibare margarine in een braadpan.

–      Bestrooi de lamshaasjes met versgemalen peper en bak ze snel rondom bruin (3 à 4 minuten).

–      Haal ze uit de pan en laat ze even rusten in aluminiumfolie.

–      Schenk het sinaasappelsap in een pan en laat het op hoog vuur even inkoken.

–      Voeg de honing en tijmblaadjes toe en laat even meekoken.

–      Haal de pan van het vuur en klop met een garde de klontjes ijskoude boter erdoor.

–      Haal de lamshaasjes uit de folie en bestrooi ze met zout.

–      Leg ze op borden en schenk de saus erover heen.

–      Lekker met haricoverts en aardappelpuree!