Vis met groentejulliënne

Vis met groentejulienne

Ingrediënten

150 gr. knolselderij
100 gr. wortel
Stukje prei
100 gram geschaafde witte kool
1 eetlepel vloeibare margarine
Peper en zout
½ dl bouillon
2 moten vis (naar keuze

2 personen

Bereidingswijze

  1. Maak de groente schoon. Snijd de wortel en knolselderij in heel dunne reepjes (julienne) en de prei in ringen.
  2. Verwarm de margarine in een braadpan en fruit hierin de wortel en de knolselderij.
  3. Voeg daarna de prei en de kool toe met peper, zout en de bouillon.
  4. Bestrooi de moten vis met peper en zout en leg de vis op de groente.
  5. Stoof de vis met een deksel op de pan in 12-15 minuten gaar.
  6. Strooi de gehakte pinda’s erover.

Lekker met doperwtjes en röstirondjes in de oven.

Energie 175 kcal, eiwit 26 gr, koolhydraten 6 gr, vet 6 gr waarvan verzadigd vet 0 gr