Bereidingswijze
– Verwarm de oven voor op 200 graden.
– Snipper de ui en de knoflook.
– Neem groente die je lekker vindt en snijd ze tot kleine blokjes (bijv. paprika, prei en wortel).
– Fruit de ui en knoflook aan in een grote wok.
– Voeg daarna het gehakt toe en kruid dit met paprikakruiden, peper & zout naar smaak.
– Voeg daarna de groente toe en bak kort aan.
– Voeg daarna de tomatenpuree toe en laat een minuutje meebakken.
– Voeg de tomatenblokjes en gezeefde tomaten toe en maak op smaak met Italiaanse kruiden.
– Laat het sausje ongeveer 20 minuutjes pruttelen.
– Breng de saus op smaak maken met de kruiden, verse basilicum is ook erg lekker er door.
– Maak laagjes van saus en lasagnevellen in de ovenschaal ( bijv.4 laagjes.)
– Begin en eindig met een laagje saus. Strooi er geraspte kaas naar smaak over heen,
- Zet ongeveer 25 minuutjes in de oven en klaar!